Effektiv udsugning

Skal der luftes godt ud?

Har man brug for at få luften effektivt renset eller maskinerne støvsuget for støv og andre urenheder, så har industri udsugning midlerne, der skal til. Hos FlexAir er man sikret en effektiv udsugning med de maskiner, der passer til netop det individuelle behov, man måtte have.

Centralstøvsuger

Det kan for eksempel være, at man oplever udfordringer med støv og restprodukter i maskinerne. Denne udfordring afhjælper en centralstøvsuger, som nemt og effektivt fjerner de urenheder, der måtte være, så produktionsmiljøet står rent og klart til brug. FlexAir har mange års erfaring i udnyttelsen af centralstøvsugningens mange muligheder, og hos FlexAir står man klar med råd og vejledning. FlexAir er en af Danmarks førende leverandører af industri udsugning.

Rumventilation

Hos FlexAir har man også specialiseret sig inden for effektiv rumventilation, som giver et rent og behageligt arbejdsmiljø. FlexAir er i stand til at levere en skræddersyet løsning, der passer til lige netop det behov, man har. Ingen virksomheder er ens, så der findes ingen samlede løsninger. Hver løsningsmodel er derfor udarbejdet og gennemarbejdet af erfarne specialister inden for området.

Punktudsugning

Enhver god virksomhed ser en høj og uvurderlig værdi i sine medarbejdere. Derfor handler det om, at man passer rigtig godt på dem. En af måderne, hvormed man kan passe på sine medarbejdere, er ved at installere en punktudsuger. Punktudsugning bruges blandt andet i forbindelse med svejsearbejde, hvorved slibestøv, gasser og damper elimineres til stor gavn for det sunde arbejdsmiljø.

Rådgivning og uforpligtende tilbud

Hos FlexAir sidder man klar til at uddele af den mængde know how, som virksomheden gennem en årrække har oparbejdet. En viden, som kommer mange virksomheder til gode.