En fed bil i indkørslen? Så vælg flexleasing


Drømmer man om at få råd til en lækker bil, men er éns økonomiske formåen pt. ikke til køb af for eksempel en fed Audi, BMW eller Peugeot? Eller står man og skal bruge en økonomisk og miljørigtig bil, men er pengene ikke til finansiering af en ny bil på nuværende tidspunkt?

Sådan er situationen for rigtigt mange danskere, så her behøver man bestemt ikke at føle sig specielt uheldig. Det skyldes naturligvis i høj grad, at de danske bilpriser er skruet så meget i vejret pga. afgifter, at det er de færreste, der kan finde penge til at finansiere et bilkøb; ikke mindst når det drejer sig om biler i luksusklassen. Det er der heldigvis råd for, nemlig den såkaldte leasing.

Som med så meget i dag, findes de gode tilbud på nettet, og sådan forholder det sig også i forhold til leasing af biler. På den spændende portal FindLeasing.nu finder man et stort og bredt udvalg af forhandlere og leasingbiler, så man nemt og hurtigt kan finde frem til en optimal løsning i forhold til for eksempel leasing af lotus, Mercedes eller Ford. Smag og behag er selvfølgelig forskellig, og heldigvis for det. Med mere end 150 leasingforhandlere, er der tale om en portal i en klasse helt for sig. Proceduren er ganske enkel.

På hjemmesiden findes der en online søgefunktion, som er både brugervenlig og praktisk. Her kan alle simpelthen finde ud af at søge efter en leasingpartner og den helt rigtige bil, naturligvis. Første trin er at indtaste mærke og model på den bil, som man gerne vil indhente informationer om. Herefter fastsætter man hvilken månedlig ydelse, hvilken udbetaling og hvilken restværdi – i tilfælde af, at man ønsker flexleasing – man gerne vil have. Afslutningsvis sætter man flueben ved typen af leasing – for eksempel flexleasing eller privatleasing – og indtaster sit postnummer og søger. Det er en fantastisk tidsbesparende måde at få informationer på.