Har du overvejet en revisoruddannelse?

Har du måske overvejet at tage en revisoruddannelse. Men er i tvivl om, hvorvidt du kan få den til at passe med alle de andre ting, som du laver. Så er der faktisk rigtig gode muligheder for, at kunne kombinere det med en hel række andre ting. For eksempel er det muligt, at tage det som deltidsstudie. Det vil sige, at man har tid til at have et almindeligt arbejde ved siden af, hvis man har lyst til det. Læs til revisor på SDU – klik her.

Åben op for en ny fremtid

Selvom man måske allerede har taget en uddannelse, og man er godt i gang med at arbejde inden for denne verden. Så kan det alligevel godt være, at man drømmer om mere. Eller at man har lyst til at prøve sig selv af i nogle nye konstallationer. Det kan være her, at det kunne være spændende at læse til cand merc aud, fordi det netop åbner op for nogle helt nye døre for en. Noget som kunne være en y chance for en, og skubbe en ud i nogle ting, man ellers ikke har set tidligere.

De helt rigtige rammer for at læse

Når man skal læse på den måde, som man gør når man tager et deltidsstudie. Så er det også vigtigt, at rammerne omkring selve uddannelsen er på plads. Det er heldigvis noget af det, som Syddansk Universitet er super gode til. Derfor finder man også de helt perfekte rammer, til at læse videre i, og et lærende miljø, som giver en alle de rigtige ting og værktøjer med videre.

Læs mere om dine muligheder her

Kunne man tænke sig at læse mere omkring de forskellige muligheder. Så kan man bruge det link, som man finder i denne artikel. Her kommer man nemlig direkte videre til den hjemmeside, hvor man både kan læse mere omkring selve uddannelsen. Men hvor man altså også kan finde ud af, om det i det hele taget er noget for en selv, at starte på sådan en omgang, og blive cand merc aud.