Hjaltelin Agro

Hos Hjaltelin Agro finder man brændselsmaterialer til at varme boligen eller erhvervsejendommen op. Selvom det måske kan synes lige til, er det ikke bare sådan lige til, når man arbejder med opvarmning, som sker via brændsel. Dette skyldes blandt andet, at der er flere forskellige brændselskilder eller brændselstyper, som hver især har deres fordele, alt efter hvad det enkelte behov er.

Generelt kan man sige, at opvarmning ved hjælp af brændsel er en langt grønnere løsning, når man skal have varme på, end hvad man kan sige om opvarmning med olie. Derudover er der masser af penge at spare, når man skifter oliefyret ud med et brændselsfyr, så ved at gå fra olie til brændsel, gør man altså både miljøet samt sin pengepung en kæmpe tjeneste. Når man taler brændsel, findes der flere forskellige typer af brændsel. Der findes eksempelvis træpiller, biobrændsel og træbriketter blot for at nævne nogle af de muligheder, som der er.

Hjaltelin Agro forhandler brændsel, som kan bruges i alle typer af pillefyr og pilleovne. Foruden at være en brændselskilde så kan træpillerne fra Hjaltelin Agro også bruges til at strø ud i stalden, hvis man har dyr som kvæg, grise eller hest. Brændværdien i pillerne er høj, således man er sikret, at man får mest muligt energi ud af den brændsel, man køber hos Hjaltelin Agro. Køber man sin brændsel hos Hjaltelin Agro, er man sikret, at man får mest muligt for pengene. Her kan man både købe færdigpakketerede løsninger, hvor brændselsmateriale er pakket efter vægt. Men man kan også købe brændsel i løsvægt, således man køber lige netop den mængde, man skal bruge. Uanset hvor meget, eller hvor lidt, man køber, sørger Hjaltelin Agro for at læsse brændsel for kunderne. Har man ikke selv mulighed for at hente brændsel, så kan Hjaltelin Agro også levere hjem til kunden. Det samme gælder, hvis brændselen skal leveres enten til en silo eller til en erhvervsejendom. Læs mere her: https://www.hjaltelin.dk/