HÖJSKOLENDK

Et højskoleophold i udlandet er som oftest en rigtig god måde at få nye spændende oplevelser på. Dels kan man lære en masse om nye og fremmede kulturer, og dels kan man møde en masse nye mennesker og skabe venskaber for livet. Danmark har en stærk tradition, når det kommer til højskoler. Det gælder både højskolerne herhjemme såvel som højskole i udlandet. Der findes masser af danske højskoler, som tilbyder højskoleophold herhjemme, men også højskoler som tilbyder højskoleophold i udlandet. En af de danske højskoler som tilbyder højskoleophold i udlandet er HÖJSKOLENDK. HÖJSKOLENDK er en højskole, som har specialiseret sig i højskoleophold for unge mennesker i alderen fra 18 år og til 30 år. HÖJSKOLENDK lægger vægt på værdier som fællesskab, oplevelser, at møde nye kulturer såvel som nye mennesker, når de arrangerer udenlandske højskoleophold for danske højskolestuderende.

Så hvornår skal man tage på højskole? Det er naturligvis individuelt, hvornår man skal og kan tage på højskole, men mange unge især tager gerne på højskole, når de har et sabbatår. Det kan eksempelvis være, når man er færdig med en gymnasial uddannelse og gerne vil vente et år, inden man søger ind på en videregående uddannelse. Et højskoleophold kan være med til at modne en personligt, så man bliver endnu mere klar til at fortsætte på en videregående uddannelse.

Et højskoleophold med HÖJSKOLENDK er for de personer, som elsker sammenhold og fællesskab. For de som gerne vil lære mere om nye og fremmede kulturer, og som kan lide at rejse med rygsæk frem for fuld oppakning i kufferter og tasker. Et højskoleophold i udlandet kan være med til at modne den uge og giver oplevelser for livet. Hvis man vil lære mere om, hvad HÖJSKOLENDK er for en størrelse, kan man gå ind på deres hjemmeside og læse meget mere. Læs mere på hojskolendk.dk