Innovativt svar på en cigaret

Her er der et innovativt svar på en cigaret ! Læs mere her https://easy-to-smoke.dk/
En E-Cigaret, eller Elektronisk Cigaret, er er det nye innovative svar på de gamle skadelige cigaretter. Den elektroniske cigaret er et fantastisk alternativ, og de bruges i dag af millioner verden over. E-cigaretten er designet og skabt til stimulere din rygeoplevelse ved de skadelige cigaretter, men dog uden indholdet af de over 4.000 kemiske stoffer, heraf flere giftige og kræftfremkaldende.

E-cigaretten udskiller ikke røg, men i stedet harmløs damp. Man kan selv vælge om man vil ryge e-væske med nikotin eller om man bare vil nyde sin e-cigaret med en af de mange forskellige smagsvarianter. E-cigaretten indeholder således ingen kræftfremkaldende stoffer, og da de heller ikke indeholder tobak udsætter du ikke dine omgivelser for passiv rygning. E-cigaretten er ikke omfattet rygeloven. Det betyder at den derfor frit kan nydes de fleste steder hvor der ellers er rygeforbud. Det gælder f.eks. værtshuse, restauranter, arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og endda nogle fly samt visse lufthavne. Spørg dog for en sikkerheds skyld hvis du er i tvivl, for at undgå problemer.
En e-cigaret består af et batteri, en atomizer og et mundstykke. Batteriet overfører strøm til atomizeren, og atomizeren varmer derefter væsken op. Du tager et normalt sug og inhalerer som du normalt ville gøre med en normal cigaret.  Dampen du indhaler føles og ser meget ud som almindelig røg. Hvis din e-væske er med nikotin vil din inhalering give dig et halskreds, som nogle rygere godt kan lide. Batterierne kan fås i forskellige størrelser og farver, og de oplades nemt med en medfølgende oplader.

https://easy-to-smoke.dk/
Der findes mange forskellige e-cigaretter.  Til nybegyndere, til øvede og til garvede e-cigaret brugere. Der findes desuden også engangs e-cigaretter.