Lad ikke et afslag på boliglån slå dig ud

Lad ikke et afslag på boliglån slå dig ud

Efter finanskrisen er det blevet en del sværere at låne penge til en ny bolig i banken og hos realkreditinstitutterne end det var tidligere. Selv nogle mennesker, der har en ganske fornuftig økonomi, får afslag, når de ansøger om boliglån. Grunden hertil er blandt andet, at bankerne og realkreditinstitutterne følger nogle helt strikse regler for, hvad man skal opfylde, for at man kan få et boliglån. Der er altså ikke meget plads til personlig vurdering af ens situation og økonomi.

Det er naturligvis nedslående, hvis man ikke får sit boliglån godkendt i første omgang. Har man fået afslag på et boliglån hos banken, skal man dog ikke helt opgive håbet om at kunne købe sin egen bolig og slippe for at miste mange penge på at bo til leje.

Hos www.boligkredit.dk/ kan man få et lån til bolig, som er den næst bedste og billigste løsning efter et realkreditlån. Ansøger man om et lån til bolig hos Boligkredit bliver ens økonomi personligt vurderet, og der tages højde for specifikke situationer og omstændigheder.

Udover at et boliglån hos Boligkredit er den bedste og billigste løsning efter et realkreditlån, så kan man rent faktisk også ofte omlægge sit lån efter nogle år, hvis ens økonomi for eksempel forbedres. På den måde kan man hen ad vejen godt opnå at få et realkreditlån godkendt.
Ønsker man at ansøge om et boliglån hos Boligkredit, kan man gøre det via deres hjemmeside. Man skal blot udfylde en låneansøgning og vedhæfte relevant dokumentation, så vender en medarbejder fra Boligkredit tilbage med information om muligheden for et eventuelt lån inden for få timer. Man vil altså få hurtig, personlig service og vejledning, så man sammen med Boligkredit kan komme frem til den bedst mulige finansieringsmodel for ens bolig.