Øger tablets produktiviteten?

Tablet eller ej

Det rigtige IT udstyr er altafgørende i et produktivt kontormiljø. Ved mange møder oplever man ofte at de første 10 minutter går med at få projektoren til at fungere og spille sammen med computeren, hvilket giver en masse spildtid. Man bør måske i stedet for overveje om ikke en simpel præsentation på en Ipad eller lignende tablet kan gøre det bedre. Det gælder nok især ved mindre møder.

Fordelen ved at bruge en tablet er at den er ret driftsikker, tænder hurtigt og er let at bruge. Den kan stilles, så alle ved bordet kan se med. Har man alligevel behov for at få indholdet op på en stor skærm eller væg, så kan det let gøres via Apple Airplay eller en Chromecast alt efter hvilken enhed man bruger.

Men øger tablets så produktiviteten?

En tablet kan helt klar øge produktiviteten. Det er nemt at dele indhold, videresende og rette i indholdet produceret på en tablet. Det er vigtigt at du overvejer det rigtige IT udstyr til din virksomhed og finder en partner der kan hjælpe med dette, hvis du ikke selv har tid og ressourcer.

GDPR

Husk også på de nye GDPR regler der stiller store krav til sikkerheden på IT udstyret, så andre ikke får uforvaret adgang til dine oplysninger om kunder og medarbejdere. Fra 2019 skal alle mails være krypteret, hvis de indeholder oplysninger om kunder eller samarbejdspartnere eller andre personfølsomme oplysninger. Hvis du ikke allerede har styr på dette, så er det på tide at komme i gang.

Du skal overveje om du vil købe dine it løsninger eller evt. lease dem. Om de skal hostes lokalt eller i skyen. Ud over økonomi og driftstabilitet er sikkerhed nok en af de vigtigste overvejelser du kan gøre dig. En outsourcing af it løsningen kan komme på tale hvis du ikke selv ønsker at stå for opgaven.

læs mere