Oliesug

Når der spildes olie, er det med at få ryddet det op, så det ikke forstyrre økosystemerne i det omkringliggende miljø. Olie kan være en svær ting bare sådan at skille sig af med, men da det ligger sig som en hinde på vand, er der forskellige metoder, hvorpå man kan adskille olien fra vandet.

En af de metoder hvorpå man kan adskille spildolie fra vand, hvis det er på vand, at olien er spildt er via det, der kaldes flydespærring. Flydespærring er en måde, hvorpå olien kan afgrænses fra resten af vandet, så det ikke bevæger sig længere ud og laver endnu mere skade.

Som noget nyt har man hos www.oliesug.dk også en slags flydespærre, som udover at afgrænse olien fra resten af vandet, tillige kan opsige olien, faktisk som en kæmpe industri eller olieklud. Olieklude

Udover afspærringsmuligheder til olie, man man hos www.oliesug.nu også finde en masse andre artikler indenfor miljø og miljørengøring. Olieklude, Olie wipes eller industriklude er en af de ting, man også finder i det store sortiment. Hos www.oliesug.nu er der et stort udvalg af olieklude, som alle er lavet af 100 % naturprodukter. Alt efter hvad formålet er med brug af kluden, kan man vælge imellem flere forskellige slags.

Når man har brugt sin olieklud skal man være yderst opmærksom på, dels hvordan man efterfølgende opbevarer den samt, hvordan man ligeledes skiller sig af med den. Når en olieklud eksempelvis er fedtet ind i olie, må man under ingen omstændigheder krølle den sammen. Olieklude skal håndteres med respekt og varsomhed. Grunden til det er, at de kan selvantænde, hvis kluden befinder sig i høje temperaturer. Skal man beholde kluden, efter man er færdig med den, skal man opbevare den på forsvarlig vis! Man kan med rette google sig frem til, hvad brandvæsnet anbefaler, så man ikke gør noget forkert.