Optimer dine Word-dokumenter

Når det kommer til en virksomheds image og brand, understøttes dette i højere grad af, at der også er en klar sammenhæng mellem logo, farver samt måden hvorpå man opstiller sine dokumenter på. Det kan være svært at få det helt rigtige og ensartede output, hvis alle medarbejdere hver især skal fifle med at få et dokument sat op, så det, om end ikke ligner, alle andre fra virksomheden, og derfor er det ikke sikkert, at man opnår det ensartede udtryk.

Derfor kan man med rette rette henvendelse til virksomheden SkabelonDesign. SkabelonDesign er en virksomhed, der arbejder med at udarbejde word skabeloner, således at enhver wordskabelon bliver standardiseret. Når man arbejder med skabeloner word, er det vigtigt, at man har indgående kendskab til design såvel som alle facetter og funktionaliteter i word, og det har SkabelonDesign. SkabelonDesign arbejder både sammen med den private såvel som den offentlige sektor, og de sparer derved mange timer for både ledelse og medarbejdere i begge sektorer, qua de ikke skal side og udarbejde ‘smarte’ løsninger selv.

Når der først ligger en færdiglavet skabelon til eksempelvis brochure om virksomheden, rapporter eller brevskabeloner, så er det lige til for medarbejderen at indsætte sin egen tekst eller den tekst, som skal indgå i det færdige dokument. Det er ikke en nødvendighed, at man har større kendskab til andet end word for at bruge de skabeloner, som SkabelonDesign har udarbejdet.

SkabelonDesign er som sagt en dansk virksomhed, der startede i 2004. Siden starten har SkabelonDesign kunnet fremvise et positivt økonomisk resultat, hvilket må siges at være flot for en nystartet dansk virksomhed. Medarbejderstaben tæller næsten 50 ansatte, og hvis man ønsker at læse mere om SkabelonDesign, eller måske vil søge job i virksomheden, kan man med rette læse mere på https://skabelondesign.dk/word-skabeloner/