Rejser til Island

En beskrivelse af rejser til Island

Mange mennesker rejser til Island, af det ene eller den anden, men de fleste benytter sig af islandsrejser, så de kan ride med deres hest på Island, og hvis man ikke har sin egen hest med, så kan man bare låne en, for at opleve den fantastiske natur. Find rejser til Island her, de fleste som har været i Island, siger at det med at rejse til Island er noget helt specielt, da der er en meget smuk natur, med en masse fugle og andet dyre liv, de har også nogle vulkaner, hvilket gør at der er nogle landskaber, man aldrig ville have set i Danmark eller Sverige. Der er mange der sælger Rejser til Island, men når man skal købe en rejse gælder, det bare om at firmaet tilbyder det man gerne vil have, hvis man nu gerne vil have sin egen hest med, eller hvis man vil bo tæt på en vulkan.

Det er næsten enhver heste piges drøm, at komme til Island for at ride, da der er mange heste ruter, og der er også mange forskellige, da der er forskel på om man vil ride, i galop eller om man bare vil tage en hygge tur for, at se på naturen. Nogle af verdens største heste konkurrencer, foregår på Island. Island har deres helt egen hesterace, og de hedder islænderheste, det er en af de meste udbredte hesteracer i norden, da den er meget nem at skaffe, også er den også skabt til de lidt bakkede landskaber, som er i Danmark.

Et af Islands største fænomener er de meget varme “issøer”, som ikke er en is sø, men en kilde af vand, som bliver varmet op af en vulkan. Det som har prøvet at bade i sådan en siger at det er fantastisk, men der er en dårlig ting og det er stanken, de siger at det simpelthen stinker så ulækkert, det er være end hundelort. Så alt i alt, er det velgenet at rejse til Island, for ethvert menneske, da der er så mange forskellige aktiviteter man kan lave.