Smukke smykker fra By Birdie

Man kan næsten altid finde en lejlighed til at give et smukt smykke i gave, om ikke andet kan man da købe en smykkegave til sig selv. Står man og skal købe nyt smykke, bør man bestemt ikke snyde sig selv for at kigge nærmere på smykkerne fra by birdie.

Smykkerne fra by birdie er håndlavet og er dansk design. De smukke birdie smykker, eksempelvis fingerringe fra birdie er super smukke, og der er kælet for detaljen, uanset hvilket af de smukke smykker man vælger. Samtlige smykker er besat af de smukkeste detaljer, bestående af guld, ædelstene for ikke at tale om diamanter. Prisen ligger ikke i den billige ende af skalaen, men til gengæld betaler man for et unikt smykke af høj kvalitet og lækkert design.

Det er den danske smykkedesigner Birdie Wendelboe, der har designet samtlige smykker fra By Birdie-kollektionen. Birdie holder til i Aalborg, men alle smykkerne er produceret i Indien, på små værksteder som har sat en ære i at udføre arbejdet med smykkerne. Uanset om man vælger halskæderne, ringene eller øreringene, får man et smykke, som er overdådigt besat af ædelsten og ædelmetaller. Man bliver således virkelig forkælet, og man får noget for sine penge.

Udover de smukke ædelstene og ædelmetaller kendetegnes By Birdie-smykkerne ved, at de har et særligt rustikt udtryk; dog uden at de bliver klodsede. Det er dog et helt andet udtryk, end man umiddelbart er vant til, når man køber smykker der er besat med ædelstene, da disse typisk har et mere enkelt udtryk.

By Birdie-smykkerne har et overdådigt udtryk, og man kan sige, at der er kastet alt det ekstra over smykkerne, som alligevel udgør en tilpas balance af det elegante dog stadig rustikke.

Vil man se nærmere på By Birdie-kollektionen, kan man klikke ind på https://www.perlenodense.dk/brands/by-birdie.html