Smukt er godt

Hvad øjet begærer

Nicolas Vahe er mesterkok og fra delikatessernes hjemland – Frankrig. På denne hjemmeside nicolas vahe kan man finde mange af de produkter, som Nicolas Vahe står bag. Det er blandt andet mange skønne delikatesser og gourmetprodukter. Ideen bag Nicolas Vahes gourmetfremstillinger og delikatesser er, at produkterne skal være smagsgivende og lækre. Det gælder samtidig for produkterne, at de alle tager deres udgangspunkt i det fantastiske franske køkken tilsat et strejf fra det skandinaviske køkken. Nicolas Vahes mission er at fremstille gode og lækre smagsgivere. Smagsgivere som for eksempel pestoer, olier, marmelader, krydderier og meget meget mere. Når man arbejder i sit køkken og selvfølgelig gerne vil tilberede nogle lækre, sunde og velsmagende madretter, så kræver det noget godt køkkentilbehør, som passer perfekt ind i det skandinaviske køkken. Disse produkter er også stemplet Nicholas Vahe. Produkter som for eksempel en sprøjtepose, som er uundværlig, når man skal toppe sine muffins, forklædet man skal have på, når man tilbereder god mad, pizzahjul, når den hjemmelavede pizza skal skæres i dejlige trekantede stykker samt meget meget mere.
Når man har gjort sig umage i sit køkken med at lave noget fantastisk mad til sine gæster, vil man også gerne servere det i lækre og indbydende omgivelser. Hos Nordhjem, som også er Nicolas Vahe forhandler findes mange inspirationskilder, når man skal dække fint op til gæsterne. Ligeledes findes også ideer til adventsgaverne, og gode illustrererede ideer til at pynte op og i sit hjem, så det fremstår varmt og hyggeligt og fuldstændig klar til at indtage både gæster i løbet af julen og nytåret.
På Nordhjem findes mange gode tilbud og inspirationskilder til alle fire årstider og højtider, hvor Nicolas Vahe er stærkt repræsenteret.