Sund mad til kæledyret

Om Porcani, og deres hundemad, sund hundemad
Porcani er en familieejet dansk internetbutik med kontor og lager i Taastrup. Vores mål er at drive en sund og rentabel virksomhed med primært fokus på sundt kornfrit foder, sunde godbidder og sundt, holdbart og meningsfyldt tilbehør til hunde, katte og deres ejere.
 
“Hos Porcani elsker vi hunde. Vi elsker kornfrit kødholdigt hundefoder, stimulerende hundelegetøj og hundeudstyr der gør det lettere og sjovere at være hundeejer. Vi hylder positive træningsmetoder og aktivt samvær med vores firbenede venner. Til gengæld så gider vi ikke kvælerhalsbånd med pigge og stød, ftalater i legetøjet eller majs, hvede, soja og mærkelige tilsætningsstoffer i vores hundefoder. En sund hund er glad hund” – Jerry Porsborg, Ejer.
 
Porcani og teamet

Når du mailer os, chatter med os eller ringer til os er det oftest Jerry som besvarer dine henvendelser. Vi har alle hunde og stor erfaring med produkterne. Vi sætter en stor ære i at finde frem til de produkter der bedst passer bedst til dig og din hund eller kat ud.
 
Mød personalet hos Porcani her
 
 
Anderledes udvalg og gode priser
Hos Porcani finder du både de bedste af de store mærker som du kender fra kædebutikkerne og også en masse specielle mærker som du ikke lige finder alle steder. 1-2 gange om året besøger vi de store kæledyrsmesser i Europa eller USA for at finde nye spændende produkter eller trends.
 
Vi overvåger en hel del af vores konkurrenter for at sikre at vi har konkurrencedygtige priser. Er vi for dyre med en vare i forhold til en konkurrent, så tag kontakt til os. Måske vi kan matche prisen eller finde en anden god løsning.
 
Konrfrit hundefoder
Vi brænder for sundt kornfrit hundefoder med masser af kød baseret på opskrifter der er så naturnære som muligt. Vi gider ikke kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og betegnelser såsom animalske biprodukter, fjerkræ (Hvad dækker det egentlig over?), majs, hvede, soya og andet som ikke naturligt hører til hundens eller ulvens kost.
 
Vi vil ikke pådutte dig et bestemt foder eller hundemad, men vi vil meget gerne hjælpe dig med at læse og forstå indholdsfortegnelsen på fodersækken, sammenligne fodertyper, måltidspriser, allergi-faktorer og meget andet der relaterer til at finde frem til et sundt og godt foder til din hund eller kat.