Vil du på højskole i udlandet ? Så tjek denne side ud

Kunne du tænke dig at komme på en spændende højskole i udlandet. Så gå ind på hjemmesiden www.zanzibar-hojskolen.dk, hvor du kan læse meget mere omkring dine muligheder for at prøve kræfter med højskolelivet i udlandet. Der er nemlig masser af spændende oplevelser at få i denne forbindelse. Og for dig, som godt kan lide at rejse, og være ud og bruge dig delv i forskellige opgaver. Så vil dette tilbud være den oplagte mulighed, for at få nogle drømme indfriet.

Hvad vil du gerne have ud af det

Hvad folk gerne vil have ud af sit højskoleophold er meget forskelligt. Nogle vil gerne blive klogere på sig selv. Andre vil gerne ud og være noget for andre. Men de fleste kommer der med en intention om, også at udvikle sig i en retning. Og det er blandt andet sådan noget, en tur til udlandet kan være med til at give en. For når man kommer ud og ser nye horisonter, begynder man også at stille spørgsmålstegn ved sin egen eksistens.

Kombiner flere ting på en gang

Det kan også være, at man har en stor lyst til at lave frivilligt arbejde. Og det er blandt andet sådan noget, man kan komme ned og lave på Zanzibar, hvis man gerne vil. Og det er også noget af det, som selve højskoleopholdet går ud på. Men det er selvfølgelig også meget mere end det. Og det er den samlede oplevelse, der giver den fede oplevelse, det er, at tage til udlandet sammen med andre på denne måde.

Her finder du meget mere information

Har du brug for at vide mere omkring selve skolen, eller det ophold man kan få på højskolen. Så kan man bruge linket, som man finder øverst i denne artikel. Så kommer man nemlig videre til hjemmeside, hvor man kan læse meget mere. Og her kan man så også beslutte sig for, om det er det, man godt kunne tænke sig at lave, det næste halve år.